Kampung sungaiara VillageKleine katheterWat zijn de pre-assemblage methoden op locatie

  • vrijgavetijd:2022-11-07 09:22:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:557
  • Korte omschrijving:

    Kampung sungaiara Village,Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden

Artikel inhoud

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

Kampung sungaiara VillageChemische voeging: het voegmateriaal is hoofdzakelijk chemische vloeistof.

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast,Kampung sungaiara VillageDubbele laag kleine geleider vooruit ondersteuning, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is,Kampung sungaiara VillageLeidende kleine katheter, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Als SibHet bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie, vormen, ponsen, uitrekken, vormen, spoelen en andere processen. Vergeleken met metaaltextielgaas en plastic geweven gaas, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.


Kampung sungaiara VillageKleine katheterWat zijn de pre-assemblage methoden op locatie



Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

● Voordelen: Eenvoudige installatie, complete set; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de juiste druk wordt uitgevoerd, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig blijven vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; De voegen druk is .-.mpa.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

KwaliteitsgarantieSoms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.


Kampung sungaiara VillageKleine katheterWat zijn de pre-assemblage methoden op locatie



?

AgentVerwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

Snijd en snijd de veerskelet voegpijp volgens de componenten. Het snijoppervlak moet vlak en braamvrij zijn. De lengte van het vlakke deel moet ≥ de aansluitende versterkingsmaatregelen. Tijdens het buigproces van de voegpijp is het niet toegestaan om een kleine te gebruiken. De binnendiameter van de voegpijp wordt samengeperst en gebarsten. De uitlijning tussen M en FL is -

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal,Kampung sungaiara VillageVoorafgaande ondersteuning van kleine leidingen, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.


NieuwZuidMemphisOverige productinformatie
  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • MinsterDe vrachtlift isHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

    MinsterDe vrachtlift isHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!